9 дек. 2006 г., 21:15

"Сянка II" 

  Поэзия
501 0 0

Все още ли си влюбен във нея
Има ли искри между вас
Какво ще кажеш за мене
Нали бях единствена аз

Нали мислеше само за мене
Нали беше влюбен във мен
Дали съм загуба на време
Или съм огън в ден студен

09.11.2005
На Десислав

© Гергана Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??