6 mar 2013, 12:05  

Сянка моя 

  Poesía » De amor
457 0 1

Когато вечерта заспивам
ти идваш кротко в моя сън.

А през деня ми самодива
от сънищата тръгва вън
и с мен навсякъде се скита,
не се отделя нито миг.
И рови дяволът с копита,
плете интриги с ловък трик,
но не успява да откъсне
от мен видението тук! –
че ти си сянка моя късна
или си образът ми друг.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е когато човек,не се чувства сам!
Propuestas
: ??:??