6.03.2013 г., 12:05 ч.  

Сянка моя 

  Поезия » Любовна
456 0 1

Когато вечерта заспивам
ти идваш кротко в моя сън.

А през деня ми самодива
от сънищата тръгва вън
и с мен навсякъде се скита,
не се отделя нито миг.
И рови дяволът с копита,
плете интриги с ловък трик,
но не успява да откъсне
от мен видението тук! –
че ти си сянка моя късна
или си образът ми друг.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е когато човек,не се чувства сам!
Предложения
: ??:??