С Я Н К А В С Т А Я Т А
_____________________________________
Една стая
с разхвърляни
фасове по ъглите.
Една стая,
покрита със паяжини
крещяща самота.
Една стая,
зарита под угаснали
въглени...
В която само моята сянка остана.
2009 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados