18 oct 2023, 10:12

Сянката на сила 

  Poesía » Filosófica
193 0 0

Обичам  истинските думи

и силата на мъдростта.
Душата шепне с нежни струни,
а за сърцето е страстта .

 

Обичам вярата в доброто,
дори прекършено на две.
Обичам пропастта на злото,
която мъдростта зове.

 

Обичам  истинските хора,
които дума не рушат.
Обичам на деня простора
и нощите, които бдят.

 

Обичам сянката на  сила,
която почит ни дължи
и вярата в усмивка мила,
която всичко в нас крепи...

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??