Обичам истинските думи
и силата на мъдростта.
Душата шепне с нежни струни,
а за сърцето е страстта .
Обичам вярата в доброто,
дори прекършено на две.
Обичам пропастта на злото,
която мъдростта зове.
Обичам истинските хора,
които дума не рушат.
Обичам на деня простора
и нощите, които бдят.
Обичам сянката на сила,
която почит ни дължи
и вярата в усмивка мила,
която всичко в нас крепи...
© Наташа Басарова Всички права запазени