18 may 2013, 19:45

Събирам светлина 

  Poesía » Otra
398 0 0

Събирам светлина

 

Свети тишината.

Повей на вятър.

Късче наслада. 

И нежност.

Наедрява усещането

за безбрежност.

И безвремие.

Събирам светлина,

обич и уют.

Простор, летене.

Мистерия. Докосване.

Жарава. Сливане. Сълза.

Събирам светлина...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??