18.05.2013 г., 19:45 ч.

Събирам светлина 

  Поезия » Друга
397 0 0

Събирам светлина

 

Свети тишината.

Повей на вятър.

Късче наслада. 

И нежност.

Наедрява усещането

за безбрежност.

И безвремие.

Събирам светлина,

обич и уют.

Простор, летене.

Мистерия. Докосване.

Жарава. Сливане. Сълза.

Събирам светлина...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??