сълзят
и си пробиват път
през вдигнати глави
и сведени в безсилие прегради
събират сили
за да се взривят
в представата
за загуби и за награди
водите
на човешкото сърце
бушуващата страст
от гневна нежност
солта
върти света на малкия си пръст
а той се радва
на разбирането ѝ за вечност
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados