Nov 16, 2016, 10:33 AM  

Събиране на сладост от солта 

  Poetry » Other
367 0 6

сълзят 

и си пробиват път

през вдигнати глави 

и сведени в безсилие прегради

 

събират сили 

за да се взривят

в представата 

за загуби и за награди

 

водите 

на човешкото сърце

бушуващата страст

от гневна нежност

 

солта 

върти света на малкия си пръст

а той се радва 

на разбирането ѝ за вечност

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??