Искам да заспя, за да не помня.
Когато ти запя и ми припомни...
Онази болка сгушена в гърдите,
преля в река от сълзи от очите.
Заслиза болката и по-надолу,
съблече ме съвсем, съвсем до голо...
Така съблечена и уязвима,
врагът победата над мен си взима.
Триумфира с ценния трофей...
Довършѝ ме. Моля те,запей...
© Мария Божкова Todos los derechos reservados