Mar 11, 2019, 12:49 AM

Събличане 

  Poetry
475 1 1

Искам да заспя, за да не помня. 

Когато ти запя и ми припомни... 

Онази болка сгушена в гърдите, 

преля в река от сълзи от очите.

Заслиза болката и по-надолу, 

съблече ме съвсем, съвсем до голо... 

Така съблечена и уязвима, 

врагът победата над мен си взима.

Триумфира с ценния трофей... 

Довършѝ ме. Моля те,запей...

© Мария Божкова All rights reserved.

10.03.2019год.

МаЖор 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ах, че хубаво събличане.. Поздрави за стиха Мария!
Random works
: ??:??