27 dic 2020, 18:04

Събота 

  Poesía
847 1 4

 

Събота

 

Ще ида в петък, ще си купя по две за левче, пет за два. 

И ще те чакам. 

Ще се мотая около кафе машините, ще си говоря с продавачите, ще се преструвам, че разглеждам. 

И ще те чакам. 

Напрегнато ще обикалям, вторачена в листа с промоции, избираща цял век изгодното. 

И ще те чакам. 

Ще трепя време, ще прахосвам, обречена в живот в безвремие. 

И ще те чакам. 

Ще чакам събота. 

Дете. 

Ще те дочакам. 

© Зоя Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??