30 jun 2007, 10:23

Събуди ме 

  Poesía
1182 0 12
Събуди ме с целувка на утрото,
със усмивка да започне деня!
Щом до мен си, така ми е хубаво!
Не понасям сърдити лица!

Отметни от стъклото завесата,
летен вятър навънка повява!
И със погледа влюбен на времето,
сънено слънцето се прозява!

Със кафето, на табла поднесено,
сладък сок от ябълка - пресен,
събуди ме с целувка унесено,
за да бъде денят ми чудесен!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??