Jun 30, 2007, 10:23 AM

Събуди ме 

  Poetry
1155 0 12
Събуди ме с целувка на утрото,
със усмивка да започне деня!
Щом до мен си, така ми е хубаво!
Не понасям сърдити лица!

Отметни от стъклото завесата,
летен вятър навънка повява!
И със погледа влюбен на времето,
сънено слънцето се прозява!

Със кафето, на табла поднесено,
сладък сок от ябълка - пресен,
събуди ме с целувка унесено,
за да бъде денят ми чудесен!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??