Събуди ме
Събуди ме с целувка гореща...
Събуди ме до тебе на плажа...
В този град всяка плаха надежда
се попива зловещо в паважа.
Събуди ме със дъх теменужен.
В този дом овехтял и пропукан...
избледнявам в стените му скучни,
младостта ми изтича във пода...
Събуди ме със капчици свежест.
Отвори ми очите сковани...
В тази стая откакто живея,
за небесната обич забравих.
© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados