16 июл. 2009 г., 17:53

Събуди ме 

  Поэзия
664 0 2

Събуди ме


Събуди ме с целувка гореща...

Събуди ме до тебе на плажа...

В този град всяка плаха надежда

се попива зловещо в паважа.


 

Събуди ме със дъх теменужен.

В този дом овехтял и пропукан...

избледнявам в стените му скучни,

младостта ми изтича във пода...


 

Събуди ме със капчици свежест.

Отвори ми очите сковани...

В тази стая откакто живея,

за небесната обич забравих.

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??