19 ago 2007, 12:40

Събудих се 

  Poesía
697 0 14

Събудих се по изгрев без целувка,
дори сънувах тъжен сън...
ръцете ми изстиват недокоснати,
когато си далеч от мен, навън...
Събудих се за новия си ден,
още един непълен, мрачен...
без топлината тИ до мен,
без истински сълзи от щастие.
Събудих се и исках да заспя отново,
за да угасне в залеза деня ми
и в полумрака, полугола
да се събудя от гласа ти...

© Яна Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??