Aug 19, 2007, 12:40 PM

Събудих се 

  Poetry
698 0 14

Събудих се по изгрев без целувка,
дори сънувах тъжен сън...
ръцете ми изстиват недокоснати,
когато си далеч от мен, навън...
Събудих се за новия си ден,
още един непълен, мрачен...
без топлината тИ до мен,
без истински сълзи от щастие.
Събудих се и исках да заспя отново,
за да угасне в залеза деня ми
и в полумрака, полугола
да се събудя от гласа ти...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??