19.08.2007 г., 12:40 ч.

Събудих се 

  Поезия
696 0 14

Събудих се по изгрев без целувка,
дори сънувах тъжен сън...
ръцете ми изстиват недокоснати,
когато си далеч от мен, навън...
Събудих се за новия си ден,
още един непълен, мрачен...
без топлината тИ до мен,
без истински сълзи от щастие.
Събудих се и исках да заспя отново,
за да угасне в залеза деня ми
и в полумрака, полугола
да се събудя от гласа ти...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??