11 may 2008, 16:42

Събудих се 

  Poesía » Parodias
892 0 4

Събудих се от сън,

където болката притисках.

Събудих се от сън,

където тебе те измислях.

 


Сега съм свежа.

Оставих болката да изкрещи.

Сега съм готова

за истински щастливи дни.

 


Как хубаво е... Чакай, кой си ти?

Оооо, моля те, не ме буди!

Остави ме още малко да поспя.

         Ти върви на работа, върви...                 

    

© Ирина Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??