11.05.2008 г., 16:42 ч.

Събудих се 

  Поезия » Пародии
861 0 4

Събудих се от сън,

където болката притисках.

Събудих се от сън,

където тебе те измислях.

 


Сега съм свежа.

Оставих болката да изкрещи.

Сега съм готова

за истински щастливи дни.

 


Как хубаво е... Чакай, кой си ти?

Оооо, моля те, не ме буди!

Остави ме още малко да поспя.

         Ти върви на работа, върви...                 

    

© Ирина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??