17 dic 2020, 0:53

Събудя ли съня ти ... 

  Poesía » De amor
848 6 11

Събудя ли съня ти ... ще съм утро,

гальовен лъч в росата на зениците,

букетче нежност, с цвят на изгрев   

и светлина, потрепваща в деня ти.

 

И някак неусетно, ще си спомниш

едно ухание ... на лунна обич

и две усмивки, с дъх на звездност,

които властват още над ума ти.

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??