13 jun 2017, 1:01

Събужда ме песента, която не спира... 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
542 2 7

Събужда ме песента, която не спира...

 

Сълзите на дъжда щастливо 

галят с лъчите си прозореца ми,

заслушвайки се в тази звездна

симфония, потънала в безкрайност.

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??