13 июн. 2017 г., 01:01

Събужда ме песента, която не спира... 

  Поэзия » Философская, Свободный стих
544 2 7

Събужда ме песента, която не спира...

 

Сълзите на дъжда щастливо 

галят с лъчите си прозореца ми,

заслушвайки се в тази звездна

симфония, потънала в безкрайност.

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??