13.06.2017 г., 1:01 ч.

Събужда ме песента, която не спира... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
540 2 7

Събужда ме песента, която не спира...

 

Сълзите на дъжда щастливо 

галят с лъчите си прозореца ми,

заслушвайки се в тази звездна

симфония, потънала в безкрайност.

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??