26 dic 2008, 20:03

Събуждане 

  Poesía » De amor
856 0 2
Събуждане

Събуждам се в прегръдката ти нежна. 
Щастлива съм, че днес си пак до мен. 
И галя те със страст и обич вечна. 
Усмихвам се на идващия ден.

Обичам те е дума, пълна с чувства. 
Обичам теб и всичко на света.
Бъди до мен, любов невероятна. 
Бъди до мен и утре сутринта.

© Маргарита Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??