Dec 26, 2008, 8:03 PM

Събуждане 

  Poetry » Love
859 0 2
Събуждане

Събуждам се в прегръдката ти нежна. 
Щастлива съм, че днес си пак до мен. 
И галя те със страст и обич вечна. 
Усмихвам се на идващия ден.

Обичам те е дума, пълна с чувства. 
Обичам теб и всичко на света.
Бъди до мен, любов невероятна. 
Бъди до мен и утре сутринта.

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??