13 jul 2011, 23:22

Съдба 

  Poesía » De amor
675 0 1

Ти бе паднал ангел от небето

и с любов докосна ми сърцето.

Ти бе тази, за която аз умрях,

но горд от факта, че те има,

аз весело живях!


Сега без теб съм.

Сега съм в Ада.

Но когато бях жив,

получавах най-голямата наслада:


Очите ми да виждат твоята красота,

а устните ти нежни да изричат хиляди слова.


Бях щастлив, но "Обичам те" да кажа

колко много бе ме страх. Сякаш някой

ми подсказа: "Не, недей! Това е грях."


Да, това бе моят разум, но сърцето ми

не издържа и на хиляди парченца

 

         ... то се разпиля...

© Дамяна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??