Съдба
Времето минава,
бързо си тече,
то си отминава,
накъде да е...
Без да се оглеждаш,
ти върви напред,
за да оцелееш,
с този силует...
Много е горещо,
във студът сега,
но това е среща,
със една мечта...
Няма да сме сити,
просто оцени,
своята надежда,
тука остави...
Бързай да се сгрееш,
бягай по трева,
за да преоткриеш,
своята съдба...
© Вал Герх Todos los derechos reservados