2 sept 2007, 12:34

Съдба 

  Poesía
511 0 1

Не знам какво да правя,
да го обичам ли или да го мразя.
Всеки път, когато съм до него,
сърцето ми подскача,
а когато е далече, ми иде да заплача.
Всички казват ми, че той не е за мен,
но аз виновна ли съм, че съм в негов плен.
Какво да правя,
да го гоня ли или да го забравя.
Няма да се изморя след него все да тичам,
но да го забравя, ако се опитам,
знам,  ще ме боли, дори и да отричам.
Затова ще се оставя на съдбата.
Тя да решава
дали да събере или да ни раздели сърцата.

© Веска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Правилно решение!
    Дори да се опариш, ще знаеш, че не напразно си живяла!
Propuestas
: ??:??