2.09.2007 г., 12:34 ч.

Съдба 

  Поезия
488 0 1

Не знам какво да правя,
да го обичам ли или да го мразя.
Всеки път, когато съм до него,
сърцето ми подскача,
а когато е далече, ми иде да заплача.
Всички казват ми, че той не е за мен,
но аз виновна ли съм, че съм в негов плен.
Какво да правя,
да го гоня ли или да го забравя.
Няма да се изморя след него все да тичам,
но да го забравя, ако се опитам,
знам,  ще ме боли, дори и да отричам.
Затова ще се оставя на съдбата.
Тя да решава
дали да събере или да ни раздели сърцата.

© Веска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Правилно решение!
    Дори да се опариш, ще знаеш, че не напразно си живяла!
Предложения
: ??:??