Сърцето ти дълбоко, като океан.
Очи ти пронизващи, като стрела.
Усмивката ти ореол е на светец.
Лицето ти сияние на ангел.
Любовта ти чиста и неопетнена,
тя дава ми криле,
и те отвеждат ме в безкрайното небе.
Намирам себе си във теб,
тъй съдбата отреди,
вечно мой ще бъдеш вече ти,
а аз единствена във твоите очи,
ще бдя над теб,
докато смъртта ни раздели!
© Samanta S. Todos los derechos reservados