28.05.2020 г., 17:08 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна
620 2 0

Сърцето ти дълбоко, като океан.

Очи ти пронизващи, като стрела.

Усмивката ти ореол е на светец.

Лицето ти сияние на ангел.

Любовта ти чиста и неопетнена,

тя дава ми криле,

и те отвеждат ме в безкрайното небе.

Намирам себе си във теб,

тъй съдбата отреди,

вечно мой ще бъдеш вече ти,

а аз единствена във твоите очи,

ще бдя над теб,

докато смъртта ни раздели!

© Samanta S. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??