Съдба
Една съдба си ти за мене,
сърцето ми изпепели
и нощите превърна в огън,
а дните ми в развалини.
Една мечта така красива,
в душата ми безброй следи,
а времето не съществува,
в реалността си само ти.
И няма сила на земята,
която да те заличи,
защото ти си красотата
в най-хубавите светли дни.
За мен небе и свят безкраен –
аз искам да те задържа,
най-скъп, най-мил, така далечен,
ти – щастието, любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados