28 авг. 2021 г., 23:48

Съдба 

  Поэзия » Любовная
289 0 0

 

    

         Съдба

 

Една  съдба си ти за мене,  

сърцето ми изпепели           

и нощите превърна в огън,

а дните ми в развалини.

 

Една мечта така красива,

в душата ми безброй следи,

а времето не съществува,

в реалността си само ти.

 

И няма сила на земята,

която да те заличи,

защото ти си красотата

в най-хубавите светли дни.

 

За мен небе и свят безкраен –

аз искам да те задържа,

най-скъп, най-мил, така далечен,

ти – щастието, любовта.

                       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??