17 ago 2007, 10:42

Съдба 

  Poesía
968 0 4
Картината пред теб разкрива
игриво, палаво хлапе
и то дори не подозира
съдбата тежка от дете.

Усмихнато и все щастливо,
със ласка майчина расте,
но пламачето, тъй игриво,
угасна в детското сърце.

Във миг съдбовен то се срещна
с тъгата в майчина душа
и болката сега посрещна,
от тежката и зла съдба.

Очите майчини подсказват -
сами са двете на света,
а то разбира без да казват:
"Баща ти - няма го сега."

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??