Съдба на невъзможното
В сняг потъват ти мечтите
Дълбока зима, пролет се не вижда
В "адов кръг" страдат там душите.
Тревожно поглед вперил в звездите,
стараеш се да си потребен,
от теб да имат нужда хората.
В този свят така вълшебен
усещаш само снежен полъх.
Тъга в душата, мрак в очите.
Бленувани мечти - угаснали.
Животът бавно си отива,
живееш дните, всеки миг на косъм.
Събуждат се мечтите позагаснали.
Порив се понася в необятното.
Една вълна тревожно го докосва,
превръща се в съдба на невъзможното.
София. Княжево
25.03.2004 г.
© Луиза Любенова Todos los derechos reservados
Тъжен е стихът ти...
"Тъга в душата, мрак в очите.
Бленувани мечти - угаснали.
Животът бавно си отива,
живееш дните, всеки миг на косъм."
Много ми хареса, много силно казано!
Поздравления!