1 ago 2017, 7:54  

Съдбовната 

  Poesía » De amor
314 0 2

Съдбовната

 

Говори ми! Говори ми за любов!
Вечната! Единствена и святата!
Изпепеляваща! Изгаряща и тлееща!
Възкръсваща отново! Прераждаща!

 

Съдбовната, нечакана, запомняща,
като икона пазена и светеща!
Искрица от очите ни. Щастливата!
Орлицата над дните ни-закриляща!

 

Толкова голяма – а побира се,
в един живот – в две сърца обичащи!
Толкова гореща –неизгаряща,
толкова е жива – незалязваща!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??