Съдбовно!
Все не успявам
от меча Му да избягам.
Все с върха си ме достига
и ме връща нощем
на реалната земя!
Но аз вярвам,
вярвам на всички,
дори и на тези, които
ме лъжат беззлобно,
аз вярвам, повторно!
Ти си сред тях,
дори да се превиеш от смях,
отиваш натам,
където аз бях!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
Поздрав!