Jul 3, 2008, 10:58 AM

Съдбовно 

  Poetry
476 0 7

  Съдбовно!

 

 

Все не успявам

от меча Му да избягам.

Все с върха си ме достига

и  ме връща  нощем

на реалната земя!

Но аз вярвам,

вярвам на всички,

дори и на тези, които

ме лъжат беззлобно,

аз вярвам, повторно!

Ти си сред тях,

дори да се превиеш от смях,

отиваш  натам,

където аз бях!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??