17 mar 2015, 19:51

Съединението прави силата 

  Poesía » Otra
468 0 5

Вече няма опозиция,

всички господа са в коалиция.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??