3 jul 2010, 17:07

Съжалявам аз, съжаляваш ти 

  Poesía » De amor
710 0 1

Съжалявам аз, съжаляваш ти.

И двамата започваме с думата"Прости".

Кажи ми как успяхме и двамата така

за миг да преобърнем всичко в любовта.

 

Може би омръзнахме си! Копнеехме за нещо ново,

но ръцете търсят твоите ръце в нощта.

И очите, пълни с тъга, свеждаме надолу.

По цигара палим, за да забравим обливащата ни вина.

 

И ето, че пак двамата сме си -

и хубаво, и лошо отново ще делим.

Знаем, че понякога кривваме от пътя си.

Но, каквото и да става, ръка за ръка ще продължим.

© Йорданка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??