28 dic 2007, 21:49

Съжителство с греха 

  Poesía » De amor
645 0 5
Паля цигара след цигара,
но не се превръщат чувствата във фас.
Отварям бутилка след бутилка,
но в празните чаши чувствата остават на дъното.
И така седя на пода
сред пълни пепелници и
празни обърнати чаши.
Задрямала до познатия непознат
с изхабени чувства и притъпени сетива!

© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??