28.12.2007 г., 21:49 ч.

Съжителство с греха 

  Поезия » Любовна
642 0 5
Паля цигара след цигара,
но не се превръщат чувствата във фас.
Отварям бутилка след бутилка,
но в празните чаши чувствата остават на дъното.
И така седя на пода
сред пълни пепелници и
празни обърнати чаши.
Задрямала до познатия непознат
с изхабени чувства и притъпени сетива!

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??