28 дек. 2007 г., 21:49

Съжителство с греха 

  Поэзия » Любовная
643 0 5
Паля цигара след цигара,
но не се превръщат чувствата във фас.
Отварям бутилка след бутилка,
но в празните чаши чувствата остават на дъното.
И така седя на пода
сред пълни пепелници и
празни обърнати чаши.
Задрямала до познатия непознат
с изхабени чувства и притъпени сетива!

© Софийската Софиянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??