От минали години до сега,
през хиляди човешки същества,
във щастие и тъга
тя е единствена-една,
скъпоценна и незаменима,
крехка и невинна.
Сълза.
Копнежът в любовта,
тъгата от смъртта,
болката и радостта
мигът ни истински в реалността.
Бягството от самите нас,
вярата в захлас
страхът от сетният ни час
и думите, изречени без глас...
© Елeна Todos los derechos reservados