27.08.2011 г., 22:24 ч.

Сълза 

  Поезия
866 0 19

От минали години до сега,

през хиляди човешки същества,

във щастие и тъга

тя е единствена-една,

скъпоценна и незаменима,

крехка и невинна.

Сълза.

Копнежът в любовта,

тъгата от смъртта,

болката и радостта

мигът ни истински в реалността.

Бягството от самите нас,

вярата в захлас

страхът от сетният ни час

и думите, изречени без глас...

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??