3 feb 2007, 23:35

сълза... 

  Poesía
566 0 3
Една сълза се стича
по бузи почервенели...

...от любовта...
...заради нея...

В тази сълза
има много неща.

В нея има спомени прекрасни,
разбити от бурни страсти.

Има обич,
усмивки и щастие.

В тази капка вода има много тъга,
болка и страдание...

Разбито е сърцето,
не издържа...

© Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??