Feb 3, 2007, 11:35 PM

сълза... 

  Poetry
558 0 3
Една сълза се стича
по бузи почервенели...

...от любовта...
...заради нея...

В тази сълза
има много неща.

В нея има спомени прекрасни,
разбити от бурни страсти.

Има обич,
усмивки и щастие.

В тази капка вода има много тъга,
болка и страдание...

Разбито е сърцето,
не издържа...

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??